Sähköliikkeen palvelut yli 30 vuoden kokemuksella Suomessa ja Euroopassa

HK Rakennussähkö Oy on sähköliike, joka palvelee yli 30 vuoden kokemuksella Suomessa ja koko Euroopassa. 

Palvelumme kattaa kaikki sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HK Rakennussähkö Oy

HK Rakennussähkö Oy:stä vastaa yrittäjä Heikki Kimari, joka on toiminut sähköalalla jo yli 30 vuotta ja sähköalan yrittäjänä viimeisimmät noin 25 vuotta. Yritys on urakoinut sähkötöissä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Referenssejä löytyy esimerkiksi Ruotsista ja Hollannista. Tällä hetkellä yrityksellämme on kolme toimipaikkaa, yksi Mikkelissä, toinen Jyväskylässä ja kolmas Kouvolassa.


Yrityksessämme työskentelee sekä kokeneita konkareita että päteviä nuoria tekijöitä, jotka ovat valmiina tarttumaan sinunkin urakkaasi ripeästi. Olemme tavoitettavissa 24/7. Pidämme aina jämptisti kiinni sovitusta aikataulusta ja teemme laadukasta työtä.


Asiakaskuntamme on monipuolista ja siihen kuuluu rakennusliikkeitä, teollisuusalan yrityksiä, taloyhtiöitä ja esimerkiksi yksityisiä kotitalouksia. Mikään sähkötyö ei ole meille liian suuri tai pieni, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkötyöt pienistä suuriin

Tarjoamme monipuolista sähköalan palvelua, joka kattaa niin uudiskohteiden sähköurakoinnin kuin jo olemassa olevien kohteiden sähkösaneeraukset. Työskentelemme sekä pienissä että suurissa kohteissa vahvalla ammattitaidolla, ja saatkin meiltä myös esimerkiksi teollisuuden sähkötyöt ja kokonaisten taloyhtiöiden sähkötyöt. Asennamme myös ilmalämpöpumppuja, aurinkopaneeleita ja sähköautojen latauspisteitä.


Palvelumme skaalautuu aina asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Annamme mielellämme tarjouksen sähkötöistä.

Yhteystiedot

Avaimet käteen -palvelua

Saat meiltä kaikenlaiset sähkötyöt avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme tarvittaessa jo kohteen sähkösuunnittelusta ja sähkötöistä. Siivoamme myös jälkemme huolellisesti.


Halutessasi voimme hankkia kaikki urakassa tarvittavat sähkötuotteet. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön toiveidesi mukaan.

Päivystys 24/7

Sähkömiehemme päivystävät kellonaikaan katsomatta vuoden jokaisena päivänä. Autamme kaikenlaisissa sähköjärjestelmien ongelmissa sulakkeen vaihdosta sähköasennuksiin.

 

Sähkövahingon yllättäessä kannattaa soittaa nopeasti ammattilaisillemme. Ehkäisemme vahinkojen laajenemisen neuvomalla sinua jo puhelimitse ja lähetämme osaavan sähkömiehen paikalle viivytyksettä.

Nopea yhteydenotto

Onko sinulla sähköihin liittyvä kysymys, johon tarvitset nopeasti ammattilaisen vastauksen ja esimerkiksi arvion työn kustannuksista? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella.


Halutessasi voit lähettää meille kuvan ongelmasta WhatsAppin välityksellä. Vastaamme viesteihin nopeasti.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Yrityksemme vahvuudet

Aikataulukuvake

Pitävät aikataulut

Pidämme tarkasti kiinni yhdessä sovituista aikatauluista. Sähkötyöt valmistuvat aina ajallaan.

Laatukuvake

Laadukas työ

Meiltä löytyy mittava kokemus sähköalan töistä ja teemmekin erittäin laadukasta jälkeä.

Nopeuskuvake

Nopea palvelu

Pystymme palvelemaan nopealla aikataululla. Päivystysnumeromme vastaa puheluihin 24/7.