Tarkkaa timanttiporausta – Porista koko Satakunnan alueelle

Yhteystietomme

Tarkkaa timanttiporausta – Porista koko Satakunnan alueelle

Yhteystietomme

Tarkkaa timanttiporausta – Porista koko Satakunnan alueelle

Yhteystietomme

Olemme timanttiporaukseen ja -sahaukseen, teollisuuden vaativiin purkutöihin sekä asuin- ja liikerakennusten saneerauspurkuun erikoistunut yritys. Hoidamme tehokkaasti ja ammattitaidolla erilaiset purkutyöt rakennusliikkeille, teollisuudelle sekä kaikenkokoisille kiinteistöille.

Käytössämme on uudenaikainen ja monipuolinen kalusto, tarvittavat lainmukaiset suojavarusteet sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Työskentelemme pääasiassa Porin seudulla sekä muun Satakunnan alueella ja lähikunnissa, mutta urakoita olemme suorittaneet aina Hangossa saakka. Lännen Timanttipurku Oy on Luotettava Kumppani -palvelun jäsen ja kuulumme Tilaajavastuu-ohjelmaan.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä kokeneeseen ja laadukkaaseen toimijaan ja jätä meille tarjouspyyntö!

Yhteystiedot
timanttityöt, Lännen Timanttipurku Oy

Timanttityöt

Toteutamme timanttityöt tarkasti sekä siististi. Poraamamme timanttireiät ovat saatavilla 22 millimetristä aina 1000 millimetrin reikiin saakka. Seinä- ja lattiasahoillamme puolestaan pääsemme jopa 600 millimetrin syvyyteen asti.

Tutustu
Purkutyöt, Lännen Timanttipurku Oy

Purkutyöt

Purkupalveluihimme kuuluvat niin saneerauspurut, rakennuspurut kuin konepurkutyötkin. Meillä on vahva kokemus myös asbestipuruista.

Betonointityöt, Lännen Timanttipurku Oy

Betonointityöt

Käyttämämme pystysaumapumppausmenetelmä sopii monenlaiseen betonointiin.

Kuljetus- ja nostopalvelut, Lännen Timanttipurku Oy

Kuljetus- ja nostopalvelut

Tarjoamme kattavat kuljetus- sekä kurottajapalvelut rakennustyömaiden vaativiinkin lastaus-, nosto- ja siirtotöihin.

Tutustu

Miksi valita Lännen Timanttipurku Oy?

Nykyaikainen kalusto, Lännen Timanttipurku Oy

Nykyaikainen kalusto

Kaikissa tarjoamissamme palveluissa käytetään nykyaikaisinta kalustoa. Tätä kalustoa operoivat pitkälle koulutetut ja taitavat ammattilaiset. Käytössämme ovat aina myös lainmukaiset suojavarusteet, jotta kaikki työt voidaan suorittaa turvallisesti sekä standardien mukaisesti.

Pitkä kokemus, Lännen Timanttipurku Oy

Pitkä kokemus

Meiltä löytyy pitkä alan kokemus ja sen mukana kehittynyt ammattitaito. Tarvitsitpa timantti-, purku-, betonointi- tai nostotöitä, saat meistä itsellesi kokeneen kumppanin. Kokemuksemme näkyy työskentelymme tehokkuudessa. Kun olet asiakkaanamme, pystymme tekemään sinulle aina mahdollisimman edullisen tarjouksen – kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Tyytyväiset asiakkaat, Lännen Timanttipurku Oy

Tyytyväiset asiakkaat

Mikään ei puhu paremmin yrityksen laadun puolesta kuin tyytyväiset sekä erityisesti palveluitamme vakituisesti käyttävät asiakkaat. Vuosien toimintamme aikana meille on kertynyt lukuisia pitkäaikaisia asiakkaita, jotka kääntyvät puoleemme monissa eri tilanteissa. Kun valitset meidät esimerkiksi timanttitöidesi tekijäksi, voit luottaa meidän tekevän kaikkemme, jotta sinäkin voit olla täysin tyytyväinen töidemme lopputulokseen.

 Seuraa meitä Facebookissa!

Lännen Timanttipurku Oy löytyy myös Facebookista. Tykkäämällä meistä voit seurata viimeisimpiä päivityksiämme urakoistamme sekä palveluistamme. Lisäksi voit tutustua jo valmistuneisiin sekä meneillään oleviin hankkeisiin.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä kokeneeseen timanttiporausten tekijään Porista. Jätä meille tarjouspyyntö – Palvelemme koko Satakunnan alueella!

Tavoitat meidät täältä